GRIMM objavio novi spot za pesmu „Vratiću se“

Gothic-rock sastav Grimm, objavio je novi video za kompoziciju „Vratiću se“. Pesma se nalazi na albumu „Iza Tišine“, koji je objavljen 2016. godine u izdanju Muzičke kuće Miner Records.

Autor pesme i frontmen benda, Nebojša Djukanović, ističe da ima u planu da u narednih par meseci, svakog meseca na odredjeni datum, objavi po jedan spot. Takodje, kaže da se bavio i montažom spota.

„Što se same pjesme tiče, to je jedna od 3 u kojoj je glavni vokal Ivana. Najžešća je pjesma na albumu, a opet dovoljno nježna za ženski vokal. Dok sam planirao da datum objavljivanja bude 22. 2. (pošto mi se u zadnje vrijeme često poklopi pogled sa satom, a bude 22 : 22), odlučih da je objavim baš 22. 2. u 22 h.  Onda mi, prije neki dan, naidje podsjetnik sa fejsa da sam istog dana prosle godine promovisao novu stvar. Nisam od onih kome je numerologija opsesija, ali nisam ni neko ko ne primjećuje neke analogije u brojevima. U zadnje vrijeme, ta teorija sinhroniciteta me „udara“ na svim poljima.“

Grupa Grimm je od svog nastanka, 1999. godine, nosilac raskošnog melodijskog i lirskog izraza, kao i specifične mediteransko-gotske prefinjenosti. Pored pomenutog ostvarenja, bend je 2008. godine snimio i album „Neomedjeni“, za Muzičku Asocijaciju Crne Gore. Nastupao je na mnogim koncertima i značajnim festivalima, kao i u finalnom delu kvalifikacija za najbolju pesmu Evrope. Pevač i kompozitor benda, Nebojša Djukanović, učestvovao je i na takmičenju Montevizija, 2005, a svoj umetnički senzibilitet iskazao je i stvaranjem filmske muzike.

https://www.facebook.com/bandgrimm/

#grimmband #nebojsagrimmdjukanovic #ivanajankovic