Kapela Arzén Predstavuje Svoje Prvé Live CD / DVD, Ktoré Obsahuje Záznamy Koncertov z Ich Marcového Turné 2019

Terchovsko-Žilinská rocková kapela Arzén, natočila špeciálne CD/DVD so svojou živou hudbou. Na disku sú piesne z rôznych období histórie kapely až po súčasnosť. DVD obsahuje záznam koncertov z turné, ktoré kapela odohrala v marci 2019.

Je to kus hudobného života jubilujúcej kapely, ktorá oslávila svoje 40. narodeniny a takýmto spôsobom pripravila sebe aj svojim fanúšikom hudobný darček s názvom, Arzén Naživo, Live. Ako bonus obsahuje CD aj skladbu Kamaráti, ktorá nevyšla na žiadnom nosiči. Je to 11. album kapely, a má aj DVD. Vyšlo to s finančnou podporou Sociálneho Kultúrneho Fondu SOZA. CD si môžete zakúpiť na stránke kapely alebo na jej koncertoch.

https://www.arzen.sk/cd-arzen-nazivo/

Arzén – Terchovsko-Žilinská rocková skupina, ktorej tvorba je inšpirovaná Terchovským folklórom. Korene skupiny siahajú do polovice 80. rokov minulého storočia, pričom začínala ako heavy metalové zoskupenie. Od tej doby sa veľa zmenilo, kapela  prešla mnohými personálnymi zmenami, ale poctivé jadro a rockový zvuk ostali  skupine dodnes.

Diskografia:

1995 – Demo 1990-95

1998 – Arzén

2000 – Ešte raz

2003 – Zhasínania

2004 – Pokušenie

2005 – Na skle maľované

2008 – S tebou či bez teba

2011 – Odpovede

2017 – Teraz nám vyhráva

2023 – Arzén naživo, Live CD/DVD

Photo credit: Arzén official

Arzén naživo, Live CD/DVD, kamera: Juraj Ondráš, Štefan Oliš

Facebook:

https://www.facebook.com/arzen.terchova

You Tube:

https://www.youtube.com/@ArzenTerchova

#Arzén #ArzénNaživo #LiveCD #LiveDVD #Kamaráti #Terchova #Žilina #RockováSkupina #Slovakia